Cautare intuitiva youtube presentation

Confidentialitate eGarajul.ro

Va multumim pentru atentia acordata

Confidentialitate

 

Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului.

 

Informatiile furnizate sunt pastrate in conditii de securitate si vor fi utilizate numai in scopul agreat de Cumparator in momentul colectarii lor, conform legilor in vigoare. 

 

Cumparatorul are posibilitatea sa modifice informatiile cu caracter personal prin accesarea sectiunii online "Contul meu".

 

Prin plasarea unei comenzi sau crearea unui cont, Cumparatorul isi exprima acordul sau pentru a primi mesaje comerciale electronice din partea Vanzatorului pe adresa de email furnizata. Cumparatorul va avea posibilitatea sa modifice ulterior adresa inregistrata si sa filtreze mesajele pe care va dori sa le primeasca in continuare din partea Cumparatorului.

 

Egarajul SRL. certifică faptul că va respecta drepturile conferite de Legea Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

 

Egarajul SRL. garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către Egarajul SRL. pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc., numai cu acordul prealabil al clientului.

 

Conform cerințelor Legii Nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii Nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, EgarajulSRL. are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dvs. ori o altă persoană. Scopurile colectării datelor sunt: reclama, marketing și publicitate, precum și servicii de comunicații electronice. Este necesar să furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicările comerciale, livrarea produselor și emiterea documentelor fiscale. Tertii care au acces la date sunt: DPD, Fan Courier, Urgent, Mailchimp, Conectoo, Netopia, EuroPayment Services. Refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea noastră de a vă putea livra produsele.

 

Conform Legii Nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor*.

*Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa de e-mail office@egarajul.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informați cât mai curând posibil.

 

Serverele pe care site-ul este găzduit sunt protejate de acces fizic și la distanță limitat, fiind instalate în incinte adecvate tehnic și din punct de vedere al securității. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial pentru a vă proteja datele cu caracter personal colectate, analizăm noile tehnologii în domeniu și atunci când este cazul, le aplicăm în vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware și software utilizată de   Egarajul SRL., este periodic analizată în privința securității.

 

Egarajul SRL. își declină orice răspundere pentru conținutul site-urilor la care această pagină web face trimitere.

 

Egarajul SRL. își rezervă dreptul de a modifica atât conținutul, cât și structura site-ului în orice moment și fără nevoie de preaviz.

 

Orice încercare, de orice natură de modificare a imaginii și informațiilor din prezentul site www.egarajul.ro, cu excepția deținătorului său legal – Egarajul SRL, fără acordul prealabil al Egarajul SRL., dă dreptul unilateral și neechivoc ca Egarajul SRL. să facă uz de toate prerogativele sale de a se adresa instanțelor legale competente pentru sancționarea acestor fapte.

 

Garantăm securitatea și confidențialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

 

Furnizarea datelor personale nu implică nici o obligație din partea utilizatorilor, iar aceștia pot refuza furnizarea acestor date în orice circumstanțe și pot solicita oricând ștergerea datelor personale din baza de date.

 

Egarajul SRL. va respecta informațiile confidențiale pe care le-ați furnizat și NU va vinde, NU va închiria și NU va face barter cu listele de e-mailing ale clienților săi.

 

Egarajul SRL. solicită nume, adrese de e-mail, numere de telefon, date de la clienții săi în scopul finalizării comenzilor cât mai corect și rapid.

 

Ne rezervăm dreptul de a anula comenzile incomplete sau făcute fără informații de bază ca telefon de contact.

 

Egarajul SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectam urmatoarele tipuri de date personale de la dvs. si le folosim la:

-  Nume si prenume - avem nevoie de aceste date pentru livrarea produselor comandate

-  E-mail  – adresa de e-mail o folosim pentru a va confirma comanda, pentru a va informa despre stadiul comenzii dvs, pentru a va trimite ofertele cerute de dumneavoastra. De asemenea adresa de e-mail o folosim pentru a comunica cu dumneavoastra pentru a va rezolva o problema

-  Numar de telefon - pentru a va putea contacta pentru confirmarea comenzii, pentru a va putea oferi detalii cu privire la comanda, pentru a va putea contacta in momentul in care comanda este completa sau aceasta este in curs de expediere catre dumneavoastra. Va vom contacta pentru a grabi rezolvarea unei probleme; comunicarea va fi înregistrata pentru a documenta problema dvs și rezolvarea ei. Pe numarul de telefon veti primim SMS-uri cu informatii despre comanda sau oferta dumneavoastra

-  Detalii de facturare, plata si livrare- avem nevoie de aceste date pentru facturarea si livrarea produselor comandate

-  Cont bancar – pentru a returna contravaloarea banilor in cazul unui retur

-  Seria de caroserie a masinii si date despre masina  - pentru a putea identifica corect piesele comandate sau ofertate

 

Functionarea site-ului Egarajul

 

• Adresa IP – filtrarea și detectarea atacurilor din internet

• Informatii cont Egarajul– informatiile dvs vor fi pastrate în CRM-ul intern pentru a permite vanzatorilor noștri și site-ului Egarajul.ro sa va ofere o experienta personalizata

Cu consimtamantul dumneavoastra, am dori sa prelucram și urmatoarele date cu caracter personal Newsletter Egarajul SRL

• Nume și prenume – avem nevoie de aceste informatii pentru a va comunica într-un mod mai personal.

• E-mail – avem nevoie de aceste informatii pentru a putea trimite newsletter-ul, ofertele cerute, confirmarile de comenzi

 

Comportament online

 

• Datele dvs personale pentru istoria navigarii sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Va rugam consultati descrierea acestor parteneri în aceasta pagina Politica cookies

 

Ce facem cu ele

 

Datele dumneavoastra personale sunt prelucrate în cadrul companiei Egarajul SRL situata în Romania. Gazduirea și stocarea datelor dumneavoastra are loc la Easyhost care se afla în Romania. Datele dvs personale pentru newsletter vor fi încarcate în Conectoo sau Mailchimp, care va actiona ca un împuternicit pentru Egarajul SRL. Conectoo si Mailchimp opereaza livrarea newsletter-ului nostru. Politica lor de confidentialitate poate fi consultata la Politica de confidentialitate Conectoo sau Politica de confidentialitate Mailchimp

 

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt :

 

PayU– furnizori servicii de plata online

Google Analytics – furnizor analiza trafic site

Fan curier, Urgent Cargus si Frisbo - furnizori servicii de curierat si logistica

Egarajul SRL nu i-a autorizat sa utilizeze sau sa dezvaluie datele dvs. cu caracter personal decat in stricta legatura cu prestarea serviciilor lor

 

Cat timp pastram datele cu caracter personal

 

Pentru newsletter vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal doar pe durata de viata a newsletter-ului sau pana cand ne veti notifica ca nu mai doriti sa primiti newsletter-ul. Dupa aceasta perioada, datele dumneavoastra personale vor fi distruse ireversibil.

Pentru comenzile din Egarajul SRL datele dvs personale, dintre cele care sunt cuprinse în documentele financiar-contabile sau în documente care se anexeaza documentelor financiar-contabile, vor fi pastrate 10 ani conform dispozitiilor art. 38 din Anexa 1 la Ordinul nr. 2634/2015 privind documentele financiar-contabile, emis de Ministerul Finantelor Publice și nu vor fi accesate în niciun alt scop decat scopul legal pentru care sunt arhivate. Dupa 10 ani aceste date vor fi distruse.

 

Codurile de Tracking, cookie-urile si aplicatiile terte spre care se trimit informatii sunt:

 

1. Cookie-uri platforma:

- cookie de cos de cumparaturi: 30 de zile

- cookie-uri pentru autentificarea si pastrarea preferintelor clientului: 30 de zile

2. Coduri tracking incarcate in shop:

- Omniconvert si Retargeting.biz – Analiza comportamentala in site-ul ww.egarajul.ro

- Facebook Pixel – Analiza comportament si analiza campanii promovare Facebook

- Google Analytics, adwords, tag manager - Analiza comportament utilizatori prin serviciile de Google Analytics, Google Tag Manager, Marketing targetat prin serviciul Google Adwords

- Profitshare - o retea de afiliere prin care puteti ajunge pe site-ul www.egarajul.ro anumite detalii despre comanda vor fi transmise catre  platforma Profitshare fara posibilitatea de identificare a utilizatorului.

- 2performant – o retea de afiliere prin care puteti ajunge pe site-ul www.egarajul.ro anumite detalii despre comanda vor fi transmise catre  platforma 2Performant fara posibilitatea de identificare a utilizatorului.

- Compari – plaforma de comparatie preturi, fara posibilitatea de identificare a utilizatorului in legatura cu Egarajul SRL. Puteti gasi aici detalii despre politica lor de confidentialitate.

3. Aplicatii terte spre care se trimit info:

- MailChimp, Conectoo – Pentru trimitere de newsletter

- Frisbo, Urgent Cargus si Fan Courier -  Furnizori de servicii logistice

- PayU – Serviciu de plata online

- Serviciu SMS – Se foloseste pentru a informa despre o comanda plasata sau pentru o oferta

 

Care sunt drepturile dvs

 

Daca aveti motive sa credeti ca orice date personale pe care le detinem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveti dreptul sa solicitati sa vedeti aceste informatii, sa le rectificati sau sa cereti sa fie șterse, sa solicitati restrictionarea prelucrarii sau sa va opuneti prelucrarii și de asemenea aveti dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactati la office@egarajul.ro

Daca doriti sa inaintati o plangere legata de modul în care v-am procesat datele personale, contactati responsabilul cu protectia datelor la urmatoarea adresa de e-mail office@egarajul.ro. Responsabilul cu protectia datelor va lua legatura cu dumneavoastra pentru a solutiona problema ridicata.

De asemenea puteti contacta Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteti depune o plangere la ei.

Acest site foloseste cookie-uri. Continuand navigarea, sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor. Puteti vedea aici Politica Cookie si cum le puteti dezactiva. Sunt de acord